Radošās industrijas
Iniciatīvas "radi" desmit gadu jubilejas pasākums tiek pārcelts

Cienījamie, iniciatīvas "radi!" draugi!

Ar smagu sirdi esam nolēmuši pārcelt plānotās 5. novembra iniciatīvas "radi!" desmitgades svinības, saistībā ar epidemioloģisko situāciju valstī.

Mēs rūpējamies par Jūsu veselību, tādēļ pēc ilgām pārdomām sapratām, ka šis tomēr nav laiks šāda veida klātienes svētkiem, lai cik ļoti gribētu visus satikt klātienē un godam nosvinēt apaļo jubileju. Mēs ar lielu prieku un entuziasmu tiksimies pavasarī, kad situācija, cerams, būs stabilizējusies!

Tikmēs mēs turpinām aktīvi strādāt un veidot retrospektīvos atskata video, gremdējoties atmiņās par desmit gados paveikto. Video ar regularitāti tiek publicēti mūsu Facebook profilā un Youtube kontā, aicinām noskatīties pirmos ar Daci Melbārdi un Lilitu Sparāni.

Ar lielu prieku piedāvajam iepazīties ar jauno Iniciatīvas "radi!" mājas lapu. Tā pieejama kā allaž: www.radilatvija.lv. Plašāk par plānoto iespējams lasīt arī FOLD publikācijā šeit!

Šogad iniciatīva “radi!” piedalās arī Sadarbības platformas “DEMOLA Latvia” 2020. gada rudens sezonā, sniedzot studentiem iespēju pētīt radošo industriju jomu un tās pēdējo gadu aktualitātes. Apvienojot dažādu augstskolu studentus, akadēmisko un zinātnisko personālu un nozaru uzņēmumus, “DEMOLA Latvia” izstrādā inovatīvus risinājumus uzņēmumu definētiem problēmjautājumiem, ko risina starpdisciplināras un starpkulturālas studentu komandas. Lūdzam būt atsaucīgiem, ja jaunieši jums vaicā padomu vai īsu interviju. Jūsu viedoklis un ieteikumi mums noderēs kopā plānojot nākamā gada iniciatīvas "radi!" akadēmiju. Anketa par esošo situāciju un izaicinājumiem radošo industriju jomā pieejama šeit!

Sirsnīgi sveicieni ikvienam un veselību pāri visam! Lai radošs šis laiks!

 

Iniciatīvas "radi" projektu vadītāja
Līva Stūrmane
+371 29265627